Vrijblijvend advies of afspraak maken? Neem direct contact met ons op.
Een intakegesprek bij Edelweiss is altijd GRATIS.

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Wat doet de fysiotherapeut bij Edelweiss

De fysiotherapeut bij Edelweiss is specialist in houding en beweging. Er vindt een eerste gesprek plaats waarbij ze samen met u kijkt naar de klacht en de daarbij behorende beperkingen in uw dagelijks leven. Daarna wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. De behandeling kan bestaan uit massage, mobilisatie en/of medisch tapen. Daarnaast is het belangrijk dat u op de juiste manier leert bewegen, hiervoor wordt een persoonlijk oefenprogramma voor u opgesteld. Op deze website kunt u lezen wat de diverse behandelmethodes inhouden.

Samenwerking met andere disciplines

Binnen Edelweiss wordt fysiotherapie aangeboden als een op zich staande behandeldiscipline, maar kan ook gecombineerd worden met de andere behandeldisciplines. De fysiotherapeut werkt samen in een hecht team en kan de expertise van de andere disciplines benutten om samen met u tot een optimaal herstel te komen.

Behandeling aan huis

Fysiotherapie aan huis is mogelijk bij Edelweiss. Mocht u niet in staat zijn om naar het centrum toe te komen voor een behandeling, dan komt de fysiotherapeut bij u thuis voor een behandeling.

Directe toegankelijkheid fysiotherapie

U heeft voor een behandeling bij de fysiotherapeut geen verwijsbrief nodig van de huisarts of specialist. Alleen voor specifieke aandoeningen is dat het geval, daar kunnen wij u over informeren.

Registratie fysiotherapeut

Onze fysiotherapeut is aangesloten bij het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie, BIG-geregistreerd fysiotherapeut en staat geregistreerd in het Centraal KwaliteitsRegister.