Vrijblijvend advies of afspraak maken? Neem direct contact met ons op.
Een intakegesprek bij Edelweiss is altijd GRATIS.

Integrale zorg

Integrale zorg

Integraal behandelcentrum Edelweiss is opgericht met de doelstelling om kleinschalige en multidisciplinaire zorg te bieden aan mensen die klachten of beperkingen ervaren op diverse gebieden. Wij behandelen een groot scala aan klachten en ziektebeelden en we kunnen hulp bieden aan een groot aantal doelgroepen. Ook zijn wij gespecialiseerd in preventie. Dit houdt in dat we ons richten op het voorkomen van ziekten of klachten.

Ons doel is om een multidisciplinaire behandeling te bieden. Dit houdt in dat we met de disciplines die bij ons werkzaam zijn een zo compleet mogelijke behandeling bieden. Er wordt gebruik gemaakt van elkaars expertise wanneer dat nodig is. Onze ervaring is dat de behandelingen van de verschillende disciplines tezamen elkaar versterken, waardoor het effect voor de cliënt optimaal is.

Wij kijken samen met u naar uw klacht en hulpvraag en stellen dan gezamenlijk een individueel behandelplan op. Onze doelstelling zal hierbij altijd zijn om uw algehele gezondheidstoestand te verbeteren, een betere conditie te krijgen, pijn te verminderen en ervoor te zorgen dat u beter in uw vel zit. Ook dragen we er zorg voor dat u meer inzicht krijgt in uw eigen gezondheid en dat uw zelfredzaamheid groter wordt.

Indien gewenst is het mogelijk om een behandeling bij één discipline te volgen, u krijgt dan een monodisciplinair behandeltraject. Dit kan ook het geval zijn bij een specifieke verwijzing. Een multidisciplinaire behandeling is dan niet noodzakelijk. Het is mogelijk om direct met de behandeling te starten zonder een intake.