Vrijblijvend advies of afspraak maken? Neem direct contact met ons op.
Een intakegesprek bij Edelweiss is altijd GRATIS.

Vergoedingen

Vergoedingen

Het past binnen de visie van Integraal Behandelcentrum Edelweiss om een persoonlijke behandeling op maat af te stemmen zodat uw klachten efficiënt en duurzaam worden verholpen. We vinden dan ook dat alléén gespecialiseerde therapeuten en behandelaren met u de lengte en het soort van de behandeling kunnen bepalen. We zijn daarom van mening dat zorgverzekeraars niet in de positie zijn om de inhoud en duur van de behandeling te bepalen. Om deze reden zijn niet door alle disciplines binnen het behandelcentrum met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Contracten met zorgverzekeraars nemen namelijk vaak restricties en beperkingen met zich mee die ten koste gaan van de goede zorg aan u als cliënt.

Doordat niet alle disciplines contracten hebben afgesloten met zorgverzekeraars komen sommige kosten voor eigen rekening. Edelweiss streeft ernaar zoveel mogelijk verzekerde zorg aan te bieden om de kosten voor onze cliënten laag te houden. Sommige behandelvormen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar vanuit de basisverzekering of aanvullende verzekering. Dit is per persoon verschillend, hiervoor zult u uw polis moeten bekijken of zorgverzekeraar moeten bellen.

In de intake fase bekijken we samen met u voor welke vergoedingen u in aanmerking komt en welke kosten u zelf moet dragen. Dit wordt vooraf duidelijk met u besproken zodat u nooit voor onvoorziene kosten komt te staan. De intake bij Integraal Behandelcentrum Edelweiss is altijd kosteloos.